Get Appointment

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
  • ben@thinc.be
  • +(123)-45- 7890

Ik droom van een wereld waarin iedereen gelooft dat hij in staat is zijn toekomst vorm te geven en dat je voor jezelf kansen kan creëren.

Iets wat ik van kinds af aan leerde, woorden van mijn ouders: “Evy, als je iets wil, dan moet je ervoor gaan". Woorden die mijn leven gevormd hebben.

Toen ik enkele jaren geleden op reis was in Senegal, kregen deze woorden een nog bredere betekenis. Toen zag ik in dat niet iedereen dezelfde kansen krijgt, laat staan er volledig voor kan gaan. Sindsdien steun ik met Mind Surge Plan International, om ook in andere delen van de wereld meisjes de kans te kunnen geven om zich verder te ontwikkelen.

Langs deze kant van de wereld wil ik net hetzelfde doen: mensen en bedrijven helpen 'die kansen' te nemen zodat ze een waardevolle impact creëren op de samenleving.
Daarom doe ik wat ik doe.

Marktonderzoek is kansen creëren, vraag na vraag, antwoord na antwoord.

De respondenten laten weten aan wat ze bijgedragen hebben, dat vind ik best wel belangrijk. Ik wil dat ze ervaren tot wat hun antwoorden geleid hebben. Dat ze fier zijn omdat ze met hun stem iets gecreëerd hebben waar de wereld op zat te wachten.

Dit houdt in dat ik mijn klanten blijf volgen, dat ik zelf bijhoud welke innovaties zij in de markt zetten en dat ik mijn respondenten dan op de hoogte breng van de toegevoegde waarde die zij leverden.

Samenwerken met Mind Surge is mensen in hun kracht zetten.
Dat is kansen creëren vanuit co-creatie met je doelgroep.

Dat is ervoor gaan en een positieve impact op de wereld hebben.