Get Appointment

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
  • ben@thinc.be
  • +(123)-45- 7890

Disclaimer

Deze website is eigendom van Mind Surge BV.

Maatschappelijke zetel: Mechelsesteenweg 271 bus 1.1. 2018 Antwerpen

E-mail: info@mindsurge.be

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden:

De volledige inhoud van deze website inclusief de logo’s, foto’s, afbeeldingen, merken, bedrijfsnamen e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Mind Surge BV of rechthoudende derden.

De informatie op deze website is van algemene aard, is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd. Mind Surge BV levert alle nodige inspanningen om de ter beschikking gestelde informatie zo nauwkeurig, correct en volledig mogelijk weer te geven. Desondanks kan de ter beschikking gestelde informatie toch onjuistheden bevatten. Indien dit het geval is dan zullen we al het mogelijke doen om dit zo snel mogelijk recht te zetten. Mind Surge BV kan echter niet aansprakelijk gesteld worden voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze website. Indien u toch onjuistheden zou vaststellen op deze website, neem dan zeker contact op met Mind Surge BV. Mind Surge BV kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking, tijdelijke onbeschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade (rechtstreeks of onrechtstreeks) die zou voortvloeien uit de toegang tot en/of het gebruik van de website met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma’s of andere gegevens op het computersysteem of andere apparatuur van de gebruiker. Het plaatsen van hyperlinks naar webpagina’s van derden houdt op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring in van de  inhoud van deze website aangezien Mind Surge BV geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan daarom in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan. Verder is het Belgisch recht van toepassing op deze website.